ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

 Η πολυετή εμπειρία μας στα συστήματα ασφαλείας μας δίνει την δυνατότητα να σας πούμε κάποιες απόψεις μας που θα σας βοηθήσουν να σκεφθείτε πριν επιλέξετε ένα σύστημα ασφαλείας.

 


 

Εγκατάσταση από μη εξειδικευμένο προσωπικό & ερασιτέχνες
Δυστυχώς είναι πολλές οι φορές που πολλοί έχουν αναθέσει την εγκατάσταση  του συναγερμού τους σε ανθρώπους  που ασχολούνται  σαν χόμπι ερασιτεχνικά, επειδή είναι γνωστοί ή φίλοι μόνο και μόνο για να γλιτώσουν λίγα ευρώ (ίσως και όχι).
 
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ γιατί...
  Δεν γνωρίζει ποιος είναι αυτός που μπήκε σπίτι τους και  αν έχει άδεια από την ΕΛ.ΑΣ
 
 Πως μπορεί να γνωρίζει αν έκανε σωστή δουλειά ειδικά αν το επάγγελμά του είναι διαφορετικό και κάνει εγκαταστάσεις  για χόμπι και έξτρα λεφτά.
 
 Θα έχει τεχνική υποστήριξη αν χρειαστεί κάτι μετά από λίγους μήνες ή άργα το βράδυ; Θα σηκώσει το τηλέφωνο;
 
 Θα δίνει γραπτή εγγύηση αν συμβεί το οτιδήποτε στο σύστημα;
 
 Γνωρίζεις αν έχει έδρα και που μπορείς να τον βρεις αν τον χρειαστείς.
 
Η πρότασή μας:
Λύνετε όλες τις απορίες σας για την ασφάλεια του χώρου σας με την γνώση ενός ειδικού.

Το internet στην εποχή μας είναι μία μεγάλη πηγή πληροφοριών που ο καθένας μας μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι όμως εύκολο να λύσουμε όλες μας τις απορίες απρόσωπα και ειδικά όταν αφορά την δική μας ασφάλεια

Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης που θα έρθει στο χώρο σας για τεχνική μελέτη θα είναι στην διάθεσή σας να λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το σύστημα ασφαλείας που θα σας προτείνει. 

Άλλωστε αυτός θα είναι ο αρμόδιος για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συναγερμού σας, οπότε είναι το άτομο που γνωρίζει άριστα κάθε παράμετρο της λειτουργία του.

 


 

Ποιότητα υλικών
Τα υλικά του συστήματος συναγερμού θα πρέπει να είναι φτιαγμένα από μεγάλους οίκους συναγερμών κατασκευασμένα σε Αμερική και Ευρώπη και όχι αμφιβόλου μάρκας και προέλευσης και να έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφαλείας GRADE2, GRADE 3.

 


 

Γιατί μία κλήση ή μια εφαρμογή στο κινητό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αντικαταστήσει το Κέντρο Λήψης Σημάτων 
Στις μέρες μας ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θωρακίζουν το σπίτι ή την επιχείρησή τους με σύστημα συναγερμού. Η αυξημένη εγκληματικότητα, το αίσθημα ανασφάλειας και ο φόβος για τη ζωή αλλά και την περιουσία μας, δημιουργεί αυτή την ανάγκη για προστασία.

Αποδεδειγμένα, το πλέον σίγουρο αποτρεπτικό μέσο είναι ο συναγερμός σε συνδυασμό με μια σύνδεση σε Κέντρο Λήψης Σημάτων. 

Αρκετοί άνθρωποι ίσως δεν γνωρίζουν την αναγκαιότητα του Κέντρου Λήψης Σημάτων της Atlas Security και επαναπαύονται στη χρήση μίας εφαρμογής για κινητά, στην οποία ο συναγερμός στέλνει ειδοποιήσεις σε περίπτωση παραβίασης ή ακόμα χειρότερα μια κλήση στο κινητό. Είναι όμως αυτό αρκετό;

Ερώτηση: Σκεφτείτε για παράδειγμα την περίπτωση να γίνεται διάρρηξη στο σπίτι σας τη στιγμή που η οικογένειά σας βρίσκεται εκεί ενώ εσείς απουσιάζετε.
Τι θα κάνει μία εφαρμογή ή μια κλήση στο κινητό:
 
Θα στείλει µία απλή ειδοποίηση (push notification) για παραβίαση του χώρου στο κινητό του χρήστη, µε κίνδυνο αυτός:
  να µην µπορεί να δει το κινητό του (πχ. να οδηγεί)
  να µην µπορεί να µιλήσει στο κινητό του (πχ. meeting στη δουλειά) 
  να µην µπορεί να ακούσει το κινητό (πχ. να περπατάει στο δρόμο ή το κινητό να είναι σε σίγαση) 
  να µην έχει σήμα το κινητό (πχ. να βρίσκεται στο µετρό)
µε αποτέλεσμα να δει την ειδοποίηση πολύ καθυστερημένα και πλέον να µην µπορεί να αντιδράσει.
 
Ενώ εάν έχω το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security:
  Άµεση ενηµέρωση του ιδιοκτήτη και των τηλεφώνων ανάγκης από έµπειρο προσωπικό
  Άµεση ειδοποίηση και αποστολή της αστυνοµίας στο χώρο του συµβάντος
  Δυνατότητα πατήµατος Button πανικού µε άµεση ενεργοποίηση του συναγερµού και άµεση αποστολή της αστυνοµίας στο χώρο 
  Ενεργοποίηση µυστικού κωδικού “off υπό απειλή” σε περίπτωση που ο διαρρήκτης αναγκάσει το θύµα να αφοπλίσει τον συναγερµό 
  Άµεση έλευση ασθενοφόρου µέσω της υπηρεσίας Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed σε περιπτώση ατυχήµατoς ή εάν κάποιος στο χώρο υποστεί σοκ κατά την διάρρηξη
 
Το σύστημα ασφαλείας είναι πολύ σοβαρό αντικείμενο για να ανατεθεί σε οποιονδήποτε. Πρέπει να το αναλαμβάνουν επιχειρήσεις που το αντικείμενό τους είναι αποκλειστικά αυτό ,επιχειρήσεις που έχουν έδρα και ταυτότητα ,τεχνογνωσία και εμπειρία  , διαθέτουν πιστοποιήσεις και τις προβλεπόμενες άδειες και που θα εμπνέουν  ασφάλεια και εμπιστοσύνη 24/7.

Όσοι έχετε οικονομικούς ενδοιασμούς να γνωρίζετε ότι:
Αν πέσετε θύμα ληστείας τα κλοπιμαία  όσο λίγα και μικρά και αν είναι πάντα θα ξεπερνάνε το κόστος ενός καλού συστήματος ασφαλείας.

Και να  θυμάστε ότι ένα  σύστημα ασφαλείας ΔΕΝ είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ είναι ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ για την προστασία της οικογενειάς μας και της περιουσίας μας.

Γι αυτό μην το αναβάλετε!
Τοποθετήστε τώρα στην Sintos Security Systems ένα αξιόπιστο νέας γενιάς σύστημα ασφαλείας.