Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Sintos Security Systems δραστηριοποιείτε στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας 17 συναπτά έτη με μεγάλη γκάμα πελατολογίου που περιλαμβάνει Σπίτια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Εκκλησίες, Καταστήματα, Σκάφη Αναψυχής, Στρατιωτικές μονάδες Φωτοβολταικά πάρκα κ.α

Προμηθευόμαστε και τοποθετούμε συστήματα  κορυφαίων εταιρειών Συστημάτων Ασφαλείας από Ευρώπη και Αμερική.


Το προσωπικό μας αποτελείται από Πτυχιούχους Ηλεκτρονικούς με πολυετή πείρα στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας , με άδεια εγκαταστάτη από την ελληνική αστυνομία.


Πως λειτουργούμε
Εφόσον μας ζητηθεί ερχόμαστε δωρεάν στον χώρο σας και αφού μας πείτε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας  εμείς μελετάμε τον χώρο και  επιλέγουμε  το καταλληλότερο σύστημα ασφαλείας για εσάς.

 


 

Γιατί να επιλέξετε την Sintos Security Sytems
  Γιατί 17 χρόνια στον χώρο με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες έχουμε εξασφαλίσει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να αναταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε απαίτηση και ιδιαιτερότητα .
  Γιατί με διαρκεί σεμινάρια και συνέδρια  είμαστε ενήμεροι για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα μας.
  Eξασφαλίζετε  ότι όλα τα υλικά τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις,  γιατί προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε υλικά των μεγαλύτερων εταιρειών  στα συστήματα ασφαλείας.
  Δίνουμε γραπτή εγγύηση μέχρι και 4 χρόνια στα υλικά μας
  Σε έτοιμο σπίτι περνάμε καλώδια χωρίς να φαίνονται , χωρίς ζημιές και χωρίς να αφήσουμε μερεμέτια , καθαρά και προσεχτικά. Αυτό το επιβεβαιώνουν πολλοί πελάτες μας που είδαν την δουλεία μας.
  Είμαστε δίπλα σας και μετά την τοποθέτηση του συστήματος.
  Έχουμε  οικονομικές τιμές χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία.
  Έχουμε συνεργασία με ένα από τα  καλύτερα Κέντρα Λήψεως Σημάτων στην Ελλάδα που δέχεται σήματα από τον συναγερμό σας 24 ώρες / 7 μέρες τη εβδομάδα.
​​​​​​​  Διαθέτουμε εκθεσιακό  χώρο που μπορείτε να δείτε και να χειριστείτε από κοντά τα προιόντα που σας προτείνουμε ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα του συστήματος που θα τοποθετήσετε.

 

 

Διαθέτουμε επίσης άρτια εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, απόφοιτους σχολών με άμεση σχέση με το επάγγελμα (Ηλεκτρονικούς - Ηλεκτρολόγους). Δίνουμε ιδιαίτερη Προσοχή και Ποιότητα στη δουλειά μας, κατά την εγκατάσταση.

Είμαστε κοντά σας άμεσα, με τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση και μετά την εγκατάσταση.

Είμαστε αδειούχοι εγκαταστάτες με άδεια από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ διαθέτουμε οικονομικά πακέτα, διατηρώντας όμως την μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια των συστημάτων μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίο Κέντρο Λήψεως Σημάτων για 24ωρο έλεγχο του συστήματός σας, με προνομιακές τιμές χρέωσης ανά μήνα.